Gunstige invloed van binnenschilderwerk op het buitenschilderwerk.
Goed binnenschilderwerk heeft een gunstige invloed op het buitenschilderwerk. Bij schildersbedrijf Laan de Vries bent u ook voor deze werkzaamheden en een Advies op maat aan het juiste adres!
Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen producten en systemen. Zo is er bijvoorbeeld het Glasweefsel systeem waarmee oude muren en plafonds weer als nieuw worden en wanden van intensief gebruikte ruimtes zoals speel- en hobbykamers duurzaam tegen beschadigen kunnen worden beschermd. Ook op het gebied van kleurcombinaties en speciale applicatietechnieken bieden vaak onverwachte mogelijkheden om uw interieur te verfraaien.


Beschermende en esthetische wandafwerking

Glasweefsel is de ideale wandafwerking op plaatsen waar intensief geleefd wordt. Want Glasweefselsystemen bieden de opdrachtgever een oplossing voor veel voorkomende wensen:
In de eerste plaats wordt een duurzame bescherming van wanden geboden. Vooral in drukke ruimtes die gevoelig zijn voor mechanische beschadigingen komen de Glasweefselsystemen optimaal tot hun recht. Denk hierbij o.a. aan ziekenhuizen, hotels, kantoorruimten en scholen. Een bijkomend voordeel is dat de wand eenvoudig te reinigen is.
 Glasweefselsystemen bieden een bijzonder esthetische wandafwerking. Met de vele decoratieve dessins heeft u volop de ruimte om een uiterlijk naar smaak te verkrijgen. In combinatie met gekleurde muurverf of multicolors krijgt u een persoonlijker resultaat;
Deze glasweefsel systemen bieden aan de opdrachtgevers en schilders een aantrekkelijke oplossing voor zorgeloze wandafwerking. Oneffenheden zoals scheurtjes of gaatjes worden blijvend gecamoufleerd onder een fraai glasweefselsysteem   


© Copyright 2019 - https://laanvries.nl