Investeren in de toekomst.

De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Voor onderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd.
Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.
Wie zelf al eens z'n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat het veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmateriaal beschikt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en... die camoufleert geen slechte plekken maar voorkomt ze!
Er zijn tegenwoordig steeds meer verf producten die een lange levensduur combineren met verregaand gebruiksgemak. Voor doehetzelvers is die prettige verwerkbaarheid een vereiste, maar ook voor de vak-schilder is de mogelijkheid van een snelle applicatie van groot belang. De factor arbeidsloon drukt het zwaarst op de totale kosten. De tijdwinst van een snel verwerkbaar product kan zorgen voor een concurrerende prijsstelling in uw voordeel.


Kwaliteitsverven voor optimale duurzaamheid.

Maar het schilderwerk moet ook goed gebeuren. Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vak-schilder zich door kennis en maatwerk.
Gegarandeerde Kwaliteit van schilderwerk en toegepaste Sikkens producten kunt u zichzelf niet geven… wij wel!
Kies voor zekerheid, kies voor Schildersbedrijf M. van der Laan de Vries.  


© Copyright 2019 - https://laanvries.nl